پنجشنبه ۱۷ اسفند ۰۲

آيا با فوايد باور نكردني شيره انگور براي سلامتي آشنا هستيد

۳ بازديد

شيره انگور: فوايد، موارد استفاده، حقايق تغذيه اي و هشدارها

 

شيره انگور نوعي شيره انگور ملاير است كه با مخلوط كردن با ارده كنجد در صبحانه مصرف مي شود. علاوه بر اينكه در وعده صبحانه مصرف مي شود، براي فوايد ديگري نيز مصرف مي شود. فوايد شيره انگور براي كم خوني مفيد است، براي بارداري مفيد است و خطر ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد.

 

شيره انگور چيست ؟

يكي از چيزهاي مهم در مورد آگاهي از سلامتي ما و دوران مدرنيته، كشف مجدد مواد عالي مانند دوشاب  است. شيره انگور يا دوشاب، غذايي باستاني است كه به دليل خواص مغذي و طعم دلپذيرش محبوبيت زيادي دارد. قبل از استفاده از شكر، شيره انگور ملاير در سراسر درياي مديترانه و به ويژه يونان بسيار رايج بود، نه تنها به عنوان يك شيرين كننده، بلكه به عنوان يك درمان ويژه براي بيماري ها شناخته شده بود.

 

طعم شيره انگور اصل شيرين با كمي ادويه و عطر آن تند، قوي و فوق العاده وسوسه انگيز است. اين محصول عالي از جوشاندن  انگور در حرارت كم به مدت طولاني به دست مي آيد. اين نسبتاً گران است زيرا فرآيند توليد طولاني است و محصول نهايي نسبت به حجم انگور ها بسيار كم خواهد شد. بافت آن كاملاً شبيه سركه بالزاميك قديمي است. اگر از طرفداران Ottolenghi هستيد، مطمئناً با شيره انگور ملاير انار آشنايي داريد و مي توانيد از شيره انگور استفاده كنيد.

اين محصول مايع چسبناك شيرين سرشار از انرژي، كلسيم و آهن است. خواص آن شامل آنتي اكسيدان ها، ويتامين هاي A، C و B و مواد معدني مانند پتاسيم، آهن، كلسيم و منيزيم است. بدن ما قندهاي طبيعي موجود درشيره انگور ملاير را نيز به راحتي متابوليزه مي كند.

بدون ترديد قيمت شيره انگور اصل يا همان شيره انگور ملاير به نسبت انواع كيفيت هاي موجود در بازار متفاوت است. به طور كلي شيره انگور اصل فقط به محصولي كه به صورت محلي و غير صنعتي توليد شده باشد، مي گويند.

 

شيره انگور ملاير در انواع دسر ها و ميان وعده ها

 

جفت هاي درخشان اين شيرين كننده فوق العاده سالم شامل فرني / گرانولا، ارده كنجدي، سالادهاي تازه، سبزيجات پخته شده، سالاد ميوه، بستني، پخت، لعاب، گوشت و خورش لوبيا است. آشپزهاي خانگي از آن در سس هاي گوجه فرنگي معطر استفاده مي كنند. آن را با ادويه هاي گرم مانند دارچين، ميخك و جوز هندي و حتي با شكلات تلخ تركيب كنيد. اغلب در غذاهاي يوناني در غذاهاي خوش طعم استفاده مي شود - طعم لذيذ آن براي تقويت سس هايي كه گوشت بره و خوك و همچنين ماهي را همراهي مي كنند استفاده مي شود.

 

رايج ترين استفاده از اين شربت شيره انگور براي تهيه انواع شيريني مانند موستالوريا (پودينگ انگور) و موستوكولورا (كلوچه هاي انگور) در ماه هاي پاييز است. دايان كوچيلاس (يك نويسنده شگفت‌انگيز كتاب آشپزي يوناني) در اين پست وبلاگ به ما توصيه مي‌كند كه «اگر دستور اصلي يك فنجان شكر و يك فنجان شير، آب يا آبميوه است، به جاي شكر از بهترين شيره انگور ملاير استفاده كنيد.

 

شيره انگور چه مزايايي دارد؟

 

فوايد شيره انگور كه براي بسياري از بيماري ها مفيد است:

 

  • از استخوان ها محافظت مي كند: به دليل اينكه منبع خوبي از كلسيم است، ساختار استخوان را تقويت مي كند. همچنين به داشتن دندان هاي سالم كمك مي كند. توانايي عضلات براي انقباض را افزايش مي دهد. در برابر بيماري هاي استخواني به ويژه در زنان در دوران يائسگي محافظت مي كند.
  • براي سلامت جنسي مفيد است: به توليد سالم هورمون هاي جنسي كمك مي كند. ميل جنسي را افزايش مي دهد و در نتيجه از سلامت جنسي محافظت مي كند.
  • مفيد براي يبوست: تسكين دستگاه گوارش از جمله فوايد شيره انگور است. معده و روده را آرام مي كند
  • براي خون مفيد است: به لطف آهن از كم خوني جلوگيري مي كند. به تامين يك سوم نياز روزانه بدن به آهن كمك مي كند. همچنين باعث افزايش خون در بدن مي شود.

 

مصرف شيره انگور اصل در دوران بارداري

 

به دليل داشتن مواد معدني فراوان، فوايدي را در دوران بارداري و شيردهي به همراه دارد. آرام اعصاب و دوري از استرش و تشويش ناشي از مسمويت هاي غذايي كه ويار برا مادران به همراه مي آورد، با خوردن شيره انگور ملاير و حذف غذاهاي صنعتي در دوران بارداري ، مادران را از شر فشارهاي جسمي و رواني رها مي سازد.

 

 

براي دردهاي قاعدگي مفيد است

 

 در برخي موارد، درد قاعدگي به دليل كمبود آهن رخ مي دهد. شيره انگور با آهن در محتويات درد. علاوه بر اين، مواد معدني مانند كلسيم و منيزيم موجود در خون از لخته شدن خون جلوگيري مي كند. به اين ترتيب مي توان دردهاي قاعدگي را تسكين داد. همچنين از ماهيچه هاي رحم محافظت مي كند.

 

  • باعث رشد سالم سلول ها مي شود: به هر نحوي كه شده ترميم سريع و آسان بافت پوست را فراهم مي كند.
  • افزايش تشكيل گلبول هاي قرمز خون: سيستم ايمني را تقويت مي كند.

 

 

ساير فوايد مصرف شيره انگور اصل

 

  • باعث رشد مي شود: به ويژه براي كودكان در سنين رشد و تكامل مفيد است. به لطف مواد معدني و ويتامين ها باعث رشد سالم مي شود.
  • از سيستم عصبي محافظت مي كند: به لطف محتواي منيزيم، حجم كلسيم را در اعصاب و عروق خوني متعادل مي كند و اعصاب را آرام مي كند.
  • مفيد براي سردرد و خستگي: حاوي ويتامين ها و مواد معدني، خستگي. سردرد را تسكين مي دهد.

 

تاثيرات ويژه شيره انگور در بدن

 

 براي باز شدن  رگ ها مفيد است و هر نوع گرفتگي را بهبود مي بخشد. همچنين اين ماده جادويي خطر ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد.دوشاب اشتها را باز مي كند و غذاي شما را با طعم عالي خود در جايگاه نوشيدني سر سفره لذت بخش تر خواهد كرد.

 

فوايد شيره انگور براي پوست چيست؟

 

  • از پوست در برابر اثرات مضر آفتاب محافظت مي كند.

 

  • از پيري زودرس جلوگيري مي كند. ظاهر جوان تري را فراهم مي كند.

 

  • براي پوست در برابر اثرات منفي الكل و سيگار مفيد است.

 

چگونه بايد شيره انگور مصرف كرد؟

 

  • شيره انگور را مي توان به روش هاي مختلف مصرف كرد.

 

  • اگر براي كم خوني استفاده شود، مي توان هر روز صبح يك يا دو قاشق غذاخوري معده خالي مصرف كرد. اين باعث افزايش توليد آهن مي شود. از كم خوني جلوگيري مي كند.

 

  • در زندگي روزمره مي توان با مخلوط كردن با ارده كنجد در صبحانه مصرف كرد.

 

آيا شيره انگور لاغر كننده است؟

 

  • شيره انگور ملاير معمولاً نوعي شربت است كه از ميوه انگور به دست مي آيد.
  • منبع خوبي از كربوهيدرات و كلسيم است.
  • مي توان آن را به روش هاي مختلف مصرف كرد.
  • اگر تا حدي با دقت مصرف شود، مهم نيست.
  • اما اگر شيره انگور ملاير به مقدار ناخودآگاه مصرف شود وزن كم كنيد.
  • اين مي تواند باعث افزايش وزن شود، به خصوص زماني كه همراه با نان فراوان مخلوط با ارده كنجد براي صبحانه مصرف شود.

 

به عبارت ديگر، شيره انگور ملاير با چه غذاهايي مصرف مي شود، تا حدي بسيار مهم است.

برخي از افراد با اضافه كردن به ليست رژيم غذايي خود از آن استفاده مي كنند. آنها به جاي مصرف قند، شيره انگور ملاير را براي تامين كلسيم و كربوهيدرات بدن مصرف مي كنند.

در اين صورت هم مصرف قند كاهش مي يابد و هم كلسيم در اختيار بدن قرار مي گيرد.

 

مضرات شيره انگور چيست؟

 

عوارض جانبي مانند سوء هاضمه، نفخ يا اسهال در صورت مصرف زياد ديده مي شود. اما نگارنده اين مقاله تا كنون نديده يا نشنيده است كه كسي با مصرف شيره انگور دچار عاره اي شود. به نظر ما نسبت دادن بيماري ها در عصر مدرن به مصرف غذاهاي ارگانيك، از جمله ايده هايي تاريكي است كه با پذيرش جمعي جوامع بشري به حقيقت مي پيوندد! ناخودآگاه جمعي بشر با هر اطلاعاتي كه تغذيه شود، به شرط پذيرش توده مردم مي تواند بر آن ها حكمراني كند.

اگر جز افرادي هستيد كه باور دارند مصرف حبوبات باعث ايجاد اختلالات گوارشي مي شود، يا اينكه پذيرفته ايد كه عسل طبيعي حساسيت زا است و يا معده خود را از خوردن ميوه هاي خام به دستور پزشكان كور دل محروم گذاشته ايد، بايد به شما بگوييم كه راهي ساده و در عين حال سخت براي تغيير اين الگوي جمعي پيش روي داريد!

كافيست كه يك دروه چند روزه يا نهايتا چند ماهه را به سم زدايي و برون ريزي هاي فيزيكي حاصل از انباشست سموم كشنده شيميايي اختصاص دهيد و تحت هر شرايطي و هر نوع دردي به خوردن غذاهاي طبيعي ادامه دهيد و حتي نوك سوزن از هيچ ماده غذايي كارخانه اي تغذيه نكنيد. پس از آن به زندگي سالم سلامي دوباره به تندرست اجدادمان در زمين خواهيد كرد.

 

خريد شيره انگور

 

اگر با دانستن تمام فوايد شيره انگور خانگي تصميم به خريد شيره انگور گرفته ايد، ما به شما يك پيشنهاد ويژه خواهيم داد! آن هم خريد شيره انگور عسلي ملاير از فروشگاهي است كه لينك آن در اين قسمت قرار داده شد. با اطمينان بهترين شيره انگور ايران را از اين فروشگاه تهيه نماييد.

مشخصات گياهي كامل درخت شليل

۰ بازديد

مشخصات گياهي كامل درخت شليل:

به نقل از كارشناسان آلفا نهال شليل گياهي از خانواده هلو به شمار مي رود كه بر اثر جهش رويشي در يكي از ژن هاي ميوه هلو ايجاد شده است كه ميوه بدون كركي را توليد مي كند. ميوه اين گياه ظاهري گرد و كروي مانند دارد كه بسيار گوشتي و آبدار است كه در داخل قسمت گوشتي اين گياه هسته بزرگي قرار دارد كه طعم تلخي دارد و قابل مصرف نيست. ميوه اين گياه طعم شيريني دارد. ميوه اين گياه خواص بسياري دارد كه از آن علاوه بر تازه خوري براي تهيه لواشك، آبميوه هلو، كمپوت و … نيز استفاده مي كنند. به صورت درختچه اي كوتاه رشد مي كند.

توجه داشته باشيد كه هلو و شليل ممكن است از بذر يكديگر و از طريق تلقيح به وجود بيايند، داراي ارقام و واريته هاي مختلفي است طوريكه در ايران فقط بيش از 20 رقم از اين گياه كشت مي شود كه از آن جمله مي توان به شليل زرد يا قرمز اشاره نمود، تا كنون بيش از 150 گونه درخت شليل شناسايي شده است كه اين واريته ها از نظر طعم، مزه و حتي شكل با يكديگر تفاوت دارند. برگ هاي سبز رنگ نيزه اي مانندي به طول 7 تا 16 و عرض 2 تا 3 سانتيمتر توليد مي كند، گل هاي زيباي اين گياه قبل از برگها ظاهر مي شوند كه منظره زيبايي را در فصل بهار ايجاد مي كند. گل هاي اين گياه به صورت منفرد يا دو تايي به رنگ صورتي ظاهري مي شوند كه 5 گلبرگي هستند. گرده افشاني اين گياه توسط باد انجام مي شود كه البته كندو گذاري سبب افزايش باردهي گياه مي شود. گياهي خود گرده افشان محسوب مي شود.

بسته به ارقام زودرس و ديررس ميوه اين گياه اوايل تابستان و اوايل پاييز مي رسد. توجه داشته باشيد كه عمر درخت شليل كم است كه دليل عمر كم اين درخت وجود چوب ترد و شكننده است. گياهي خزان پذير است طوريكه با شروع فصل پاييز و سرما برگ هاي اين گياه مي ريزند.

https://alphanahal.ir/خريد-نهال/

احداث باغ شليل

آب و هوا : با توجه به يخ زدگي سريع شكوفه در سرماهاي بهاره اين مورد در بسياري از كشورها مشكل ساز است. درختان نياز به يك طيف متنوع از واحد سرد، اما به طور عمده ???-??? واحد مي باشد. در برخي از گونه هاي جديد ??? واحد سرما كافي است. شاخه هاي درخت مي تواند تحمل سرماي -?? درجه سانتي گراد را داشته باشند، اما شكوفه هاي در -? ° C آسيب مي بينند.

خاك: مناسبترين ميزان اسيديته ?/? ،خاك سبك تا متوسط، به خوبي زهكشي شده ترجيح داده مي شوند.در خاك هاي سنگين تر درختان بايد در تپه كاشته شوند.درختان نبايد در خاك بدون زهكشي مناسب كاشته شوند. درختان شليل محل هاي آفتابي را دوست دارند بطور متوسط شش تا هشت ساعت نور خورشيد راضي كننده است. ما توصيه نمي كنيم درختان ميوه در خاك سنگين، خاك رس خالص كاشته شوند.

كاشت: يك محل با زهكشي خوب، خاك نسبتا حاصلخيز در آفتاب كامل را انتخاب نماييد. براي جلوگيري سرمازدگي از مناطق پايين دست اجتناب كنيد. نهال درختان را در فصل بهار بكاريد. نهال حدود ? ساله را انتخاب نماييد. براي نهال هاي داخل گلدان، گياه را از گلدان جدا كرده و هر گونه ريشه مدور و گرد را حذف كنيد و از قيچي ضدعفوني شده استفاده نماييد. براي درختان پيوند زده، محل پيوند دور از نور مستقيم خورشيد در هنگام كاشت بايد باشد. گودالي كمي عميق تر و گسترده تر از تراكم ريشه بكنيد. درخت را در وسط گودال روي مقداري خاك نرم قرار دهيد. مطمئن باشيد كه ريشه ها بخوبي در اطراف تنه گسترده شدند. درختان در فاصله ? تا ?/? مترفاصله بين درختان در ? متر فاصله بين رديف هاكاشته شوند كه حدود ???? تا ???? اصله در خت را در هر هكتار خواهيم داشت.

آبياري: آب مورد نياز به زمان برداشت بستگي دارد. آغاز آبياري بستگي به شرايط رطوبت خاك، شكوفه دادن و جوانه زدن در فصل بهار دارد. تقسيم آب بر اساس سودآوري بخش، با توجه به شرايط درخت و زمان برداشت است. لذا توصيه به تنك كردن مي شود حذف ميوه هاي كوچك از روي شاخه. اين را مي توان به صورت دستي و يا شيميايي انجام داد. كاهش تاج پوششي با هرس كردن، در نتيجه كاهش تبخير آب از شاخ و برگ ها را داريم. اين امر به ويژه در ميوه ها هسته دار مانند هلو و شليل مهم است. هنگام هرس درختان مراقب باشيد زيرا اين كار مي تواند باعث رشد رويشي بيش از حد شود. هرس سبز ارجحيت دارد و در گونه هاي زودرس هرس تابستان امكان پذير است. ميوه هلو و شليل به سرعت در طول دو دوره رشد مي كنند:

https://alphanahal.ir/nectarine-seedlings/

 (الف) پس از تشكيل

(ب) قبل از رسيدن

دوره بين اين دوره ها (الف و ب)، مرحله سخت شدن هسته است كه در طي آن مقدار آب د درخت به طور قابل توجهي كاهش مي يابد. بايد هنگام تعيين برنامه آبياري در نظر گرفته شود.

نكات زير را براي كاشت نهال درخت شليل رعايت كنيد:

براي بهبود گرده‌افشاني، چند درخت شليل، بكاريد. البته اين درختان خودبارور هستند و به گرده‌افشاني درختان اضافي نياز ندارند. بااين‌حال، كاشت درخت شليل، درصد گل‌هاي گرده‌ افشاني را افزايش مي‌دهد.

هر هفته دو گالن آب به درختان بدهيد. اين مقدار برابر با سه سانتي‌متر بارندگي است. درختان بالغ با همين مقدار آب مي‌توانند دو هفته را بگذرانند.

در اوايل بهار از رهايش تدريجي كود جهت استفاده بهينه گياه از مواد مغذي استفاده كنيد. كودي را انتخاب كنيد كه داراي فسفر بالا و ازت كم باشد.

آب و هواي مناسب درخت شليل

مقاومت شليل نسبت به سرما مناسب است، به طوري كه سرماي منفي 21 درجه مي تواند براي آن مضر باشد. با اين حال سرماي يكباره (هر چند كم هم باشد) مي تواند باعث خشك شدن جوانه ها و شاخه هاي جوان شود. هلو به حدود 400 تا 1000 ساعت دماي زير 7 درجه سانتي گراد براي خروج از سرماي زمستانه نيازمند است. مقاومت شليل به گرماي تابستان هم مانند سرماي زمستان خوب است. ميوه هاي اين درخت در گرماي تابستان كيفيت بهتري خواهند داشت.

فصل زمستان و درخت شليل

فصل خفته زمستان بايد دماي هوا براي اين درخت مناسب باشد

براي كنترل خشكي و شكستگي درختان را با روغن اسپري كنيد.

مي توانيد اين نوع درخت شليل را هرس كنيد .

فصل بهار و رشد درخت شليل

براي جلوگيري از پوسيدگي قهوه اي ، كه بسته به آب و هوا ، ممكن است به 1-3 اسپري نياز داشته باشد ، از قارچ كش در طول شكوفه استفاده كنيد. دوره باراني نياز به اسپري بيشتري دارد.

درختان جوان را به طور ماهانه با كود نيتروژن بالا از اول آوريل بارور كنيد. از 1 0.5 0.5 ليتر اوره يا 25 عدد كود براي درخت استفاده كنيد. درختان بالغ به 50 درصد بيشتر كود احتياج دارند. اگر كود آبياري شده است ، از 1 اونس تجاوز نكنيد.

جلوگيري از نازك شدن ميوه، نازك شدن باعث كاهش وزن ميوه و جلوگيري از آن باعث افزايش اندازه ، جلوگيري از شكستگي اندام مي شود .

فصل رشد تابستان براي درخت شليل

ماهانه درختان جوان را بارور كنيد. از اوره 5 اوره يا كود استفاده كنيد. درختان بالغ به 50 درصد بيشتر احتياج دارند. اگر كود آبياري شود ، از 1 اونس تجاوز نكنيد.

هر 3 هفته يكبار آبياري قطره اي يا آبپاش را براي درخت شليل بكار ببريد

يك منطقه عاري از علفهاي هرز را در اطراف پايه درخت شليل در فاصله 3 فوت از تنه با عمق 3–4 اينچ بسيازيد تا درخت شليل بهتر رشد كند.

فصل پاييز و درخت شليل

قبل از اولين باران شديد ، قارچ ها را در ماه نوامبر اسپري كنيد.

درست بعد از برداشت محصول بارور و آبياري كنيد.

در هنگام ريزش برگ ، برگها را از بين ببريد يا كمپوست كنيد تا از شيوع انگشت سيب جلوگيري كنيد.

خاك مناسب رشد نهال شليل چيست و بايد چه ويژگي‌هايي داشته باشد؟

آماده‌سازي خاك قبل از كاشت شليل، موجب بهبود عملكرد گياه و رشد و نيرومندي نهال مي‌شود. بهتر است خاك را ازنظر كمبود مواد معدني و مغذي لازم بررسي كنيد. منظور از آماده‌سازي خاك، غني كردن آن ازنظر مواد معدني و مواد مغذي حياتي و از بين بردن و شل كردن خاك‌هاي فشرده است.

نحوه آبياري نهال و درخت بالغ شليل چگونه است؟

اگر در فصل تابستان هر ده روز يك‌بار تقريباً 3 سانتي‌متر بارندگي باشد، نيازي به استفاده از شلنگ نخواهد بود. اما اگر واقعاً خاك خشك شد، بهترين راهكار، استفاده از آبياري قطره‌اي با شلنگ است. هر ده روز يا دو هفته يك‌بار آبياري كافي است. اگر آب در اطراف تنه يخ بزند، موجب آسيب‌ديدگي درخت خواهد شد.

نحوه كود دهي درخت شليل و بهترين كودهاي شيميايي و حيواني چه است؟

كود دادن، روشي عالي براي تقويت مواد مغذي موجود در خاك، به‌ويژه نيتروژن است. هميشه قبل از استفاده از كود، خاك خود را آزمايش كنيد. خاك‌هاي مختلف مي‌توانند مقادير مختلفي از عناصر موردنياز براي حمايت از رشد درخت شليل؛ را داشته باشند. اگر به اين نتيجه رسيديد كه خاك شما فاقد مواد مغذي لازم (ازت، فسفات، پتاس و غيره) است، حتماً كود مناسب انتخاب كنيد. قبل از انجام هرگونه تغيير، خاك خود را بشناسيد و به اهميت آزمايش خاك پي ببريد.

اواخر بهار يا تابستان، درختان شليل؛ به كود نيتروژني نياز دارند. مي‌توانيد از اوره، كود دامي پوسيده يا كود شيميايي هم استفاده كنيد. درختان جوان به نيمي از ميزان كود موردنياز درختان مسن و بالغ نياز دارند.

شايع‌ترين بيماري و آفاتي كه بعد از كاشت درخت شليل پديد مي آيند:

پس از كاشت درخت شليل؛ در بعضي شرايط ممكن است دچار آفت يا بيماري بشود. شايع‌ترين بيماري‌ها و آفات درخت شليل عبارت‌اند از:

گال طوقه (Crown Gall)

شانكر باكتريايي (Bacterial Canker)

زره پوش يا حشره پولك‌دار (Scale)

سن گياه‌خوار (Tarnished Plant Bug)

لارو برگ پيچ (Leafroller)

شته (Aphids)

باغداري و مراقبت‌هاي لازم از آفات و بيماري‌هاي درختان شليل چگونه است:

برنامه‌ريزي و نگهداري خوب، حرف اول را در توليد محصولات ميوه‌اي مي‌زند. اين امر در مراقبت از درختان شليل هم صدق مي‌كند. مراقبت از اين درختان به مراحل خاصي در هر فصل نياز دارد. در فصل بهار اين مراقبت شامل استفاده از چندين مورد اسپري قارچ‌كش براي جلوگيري از پوسيدگي قهوه‌اي است. درخت شليل؛ استاندارد به‌طورمعمول يك تا سه مراقبت نياز دارند، اما در مناطق باراني ممكن است برنامه‌هاي بيشتري نياز باشد.

اواخر بهار يا تابستان اين درخت به كود نيتروژني نياز دارد.

تنه نهال شليل بايد سالم و بدون شكاف يا آثار صمغ باشد.

نهال سالم، قطري بين 1 تا 2 سانتي‌متر و ارتفاع حداقل 100 سانتي‌متر دارد.

نهال درخت شليل پيوندي؛ بايد شاداب، سالم و داراي ريشه اصلي با طول 20 تا 35 سانتي‌متر و 5 الي 6 ريشه فرعي به طول حداقل 5 سانتي‌متر باشد.

نحوه برداشت ميوه شليل

برداشت ميوه شليل همچون برداشت ميوه درخت هلو است. ابتدا ميوه درخت را با دست خود بگيريد و بكشيد تا از شاخه جدا شود كه به راحتي از شاخه جدا مي شود كه البته مي توانيد با استفاده از قيچي باغباني اين كار را انجام دهيد، ميوه برداشت شده را در داخل سبد بگذاريد و به همين منوال به كار برداشت ميوه شليل ادامه دهيد و پس از برداشت آن را به انبار يا بازار مصرف عرضه كنيد.

روش تكثير شليل

ازدياد شليل همانند هلو به روش پيوند انجام مي شود. اين گياه را مي توان روي پايه هاي هلو، زردآلو، بادام و آلو پيوند زد. فاصله كشت براي ارقام معمولي شليل، ? تا ? متر است و در يك باغ خوب مي توان انتظار ?? تا ?? تن محصول در هكتار داشت. در روش هاي داربستي فواصل كشت كمتر و مقدار محصول بسيار بيشتر است و تا ??? تن در هكتار نيز مي رسد.

توصيه‌هايي براي كاشت هسته شليل در منزل

براي كاشت شليل در گلدان انتخاب بذر مناسب بسيار مهم است. براي اين منظور لازم است از بذر درختان شليلي پا كوتاه استفاده كنيد، البته چنانچه قصد داريد شليلي شما بار دهد در غير اين صورت و به عنوان يك گياه زينتي مي توانيد از هر هسته شليليي براي كاشت استفاده كنيد.

انتخاب گلدان مناسب نيز مهم است. در مراحل بعدي رشد نهال شليل قطر گلدان ?? تا ?? سانتيمتر باشد. براي جدا كردن گوشت ميوه شليل از هسته آن را داخل دهان نكنيد زيرا احتمال دارد بزاق دهان بر روي قوه ناميه گياه تاثير گزارد.

مراحل كشت هسته شليل در گلدان

?- ابتدا بايستي هسته را از گوشت ميوه شليل جدا كنيد. اگرچه اين كار كمي مشكل است ولي تلاش كنيد تا كاملا گوشته ميوه از هسته جدا شود. به اين منظور ميتوانيد ميوه شليل را ? تا ? روز در سايه بگذاريد تا خشك شود، در اين صورت جدا كردن هسته آسانتر خواهد بود.

?- در مرحله بعد لازم است قسمت چوبي هسته را به آرامي بشكنيد. دقت كنيد كه هنگام جدا كردن پوسته چوبي مغز هسته آسيب نبيند زيرا امكان سبز شدن هسته در صورت آسيب از بين خواهد رفت. براي جدا كردن هسته چوبي ميتوانيد از انبر استفاده كنيد تا پوسته چوبي ترك بخورد و بتوانيد مغز هسته را خارج كنيد.

?- براي كاشت هسته شليل در گلدان بهتر است چند روزي هسته را داخل پلاستيك و در داخل يخچال قرار دهيد تا مواد بازدارنده موجود در هسته كه مانع جوانه زني بذر ميشوند، غير فعال شوند.

نكته : توجه داشته باشيد كه هسته شليل را در كنار ميوه هايي مانند موز در يخچال نگزاريد زيرا اتيلن تاثير منفي بر قدرت جوانه زني هسته شليل خواهد داشت. در شرايط طبيعي ماه هاي سرد زمستان در طبيعت اين مواد را غير فعال مي كند.

?- هسته شليل را يك شب در آب بخسانيد. در اين مرحله هسته شليل آماده كاشت داخل گلدان است.

?- گلدان مورد نظر را با خاك مناسب (مخلوطي از خاكبرگ و شن) پركنيد. هسته شليل را در عمق دو برابر اندازه طول هسته شليل در خاك بكاريد.

?- گلدان را در دماي ?? درجه سانتيگراد قرار دهيد. هسته شليل در حدود يك ماه بعد جوانه خواهد زد. نهال حاصل از كاشت هسته شليل در گلدان در صورت شرايط مساعد محيط در مدت ?-? سال به باردهي مي رسد. بنابراين لازم است با بزرگ شدن نهال، آن را به گلدان بزرگتر انتقال دهيد. در حين رشد كود دهي را فراموش نكنيد .

قلمه زدن درخت شليل چگونه صورت مي‌پذيرد؟

كم‌وبيش، دو گزينه براي ريشه‌زايي و كاشت درخت شليل؛ از قلمه وجود دارد: چوب نرم و چوب نيمه سخت. روش اصلي به اين صورت است كه قلمه‌ها بايد با يك چاقوي بسيار تيز و تميز از شاخه برداشته شوند. طول آن‌ها بايد حداقل 15 سانتي‌متر و كمتر از 30 سانتي‌متر باشد.

بهترين زمان براي تكثير قلمه‌ها، صبح زود است؛ چون گياه كاملاً متورم است. بسيار اهميت دارد كه قلمه‌ها تا زمان قرار گرفتن در زمين، سرد و مرطوب باشند.

 

نحوه كاشت نهال شليل چگونه است؟

نحوه كاشت درخت شليل در ايران يكي از رايج ترين كاشت هاي نهال درخت و ميوه مي باشد.

يكي از مواردي كه در آموزش كاشت نهال شليل نقش مهمي دارد، بهترين زمان كاشت نهال شليل مي باشد.

در ابتدا بايد گفت كه نهال شليل از نهال هلو كه جهش ژن داشته، توليد شده است.

 

اين نهال شليل مي تواند از نهال هلو نيز توليد شود و قابليت لقاح دارد.

نهال شليل از جمله نهال هايي است كه نسبت به سرما حساس بوده و در هواي سرد خشك مي زند.

حتي در مواردي اگر دماي سرما -?? درجه باشد مي تواند نهال شليل را كاملا از بين ببرد.

شرايط آب و هوايي در نحوه كاشت نهال شليل بسيار تاثير دارد.

به همين دليل بهترين زمان كاشت نهال شليل مي بايست در فصل بهار يا تابستان است.

نهال شليل گرما را به راحتي مي تواند تحمل كند و در فصل بهار نيز شكوفه مي دهد.

روش هاي هرس درخت شليل:

هرس در واقع بخش اصلي پرورش درخت شليل به شمار مي رود كه هرس به موقع و درست باعث افزايش باردهي و طول عمر درخت مي شود. بسياري از درختان را در فصل زمستان مورد هرس قرار مي دهند ولي در مورد درخت شليل بايد عرض كنيم كه زمان مناسب هرس درخت فصل بهار است، هرس اين درخت از سال اول شروع و هرساله ادامه پيدا مي كند. در واقع از مزيت عمده هرس اين درخت كنترل اندازه و سايز آن براي سهولت برداشت ميوه و افزايش باردهي است كه هرس به موقع به ايجاد شاخه هاي اصلي قوي كمك شاياني مي كند و اين اجازه را به شاخه هاي اصلي مي دهد تا بتوانند نور خورشيد را دريافت كنند. بريدن شاخه هاي اضافه باعث تقويت شاخه اصلي و افزايش كيفيت و باردهي محصول مي شود.

قيمت انواع آسياب قهوه در بازار

۲ بازديد

قيمت انواع آسياب قهوه در بازار

قيمت انواع آسياب قهوه صنعتي ايراني و خارجي با معرفي مشخصات بهترين آسياب قهوه صنعتي و آسياب قهوه نيمه صنعتي

قيمت انواع آسياب قهوه در بازار چقدر است؟ بهترين آسياب قهوه كدام است؟ آسياب قهوه ايراني بخريم يا خارجي ؟ چرا؟ شايد اين سولات شما هم باشد. ما در ادامه همه اين سولات را پاسخ مي دهيم.

d6_2p47.jpg

قيمت انواع آسياب قهوه صنعتي 

قيمت انواع آسياب قهوه صنعتي به عوامل مختلفي در بازار بستگي دارد از جمله : كيفيت مواد اوليه و استفاده شده در آسياب قهوه صنعتي، تيغه آسياب، كيفيت و دقت آسياب، اسياب قهوه ايراني باشد يا خارجي، امكانات و تجهيزات اضافي آسياب قهوه، خدمات پس از فروش داشته باشد يا خير، گارنتي باشد يا خير و ... هر كدام از اين فاكتورها مي تواند قيمت انواع آسياب قهوه صنعتي را بالا پايين كند.

 

بهترين آسياب قهوه صنعتي كدام است؟

براي پاسخ به اين پرسش بهتر است ابتدا با خصوصيات بهترين آسياب قهوه صنعتي آشنا شويد تا به راحتي بتوانيد بهترين آسياب قهوه را شناسايي كنيد. زيرا يك آسياب صنعتي خوب و قدرتمند بايد داراي خصوصيات خاصي باشد كه در ادامه به آن اشاره مي كنيم.

  • آسياب قهوه صنعتي حتماً بايد فن خنك كنندگي داشته باشد. اما چرا فن خنك كنندگي اينقدر مهم است؟ د رنظر داشته باشيد آسياب قهوه صنعتي كه فن ندارد در اين صورت براي آسياب قهوه در حجم بالا دستگاه گرم مي شود و اين گرما به صورت ناخودآگاه بر روي كيفيت قهوه نيز اثر مي گذارد و باعث برشته شدن آن مي گردد براي جلوگيري از اين مساله ناچار هستيد زماني را براي خنك شدن دستگاه منتظر بمانيد، اين در حالي است كه يك دستگاه آسياب قهوه صنعتي خوب با فن قوي چنين مشكلي ندارد و شما به راحتي مي توانيد به صورت طولاني با كيفيت بالا قهوه را د ركمترين زمان آسياب كنيد.
  • يك آسياب قهوه صنعتي عالي بايد تيغه هاي قدرتمند و بسيار دقيق داشته باشد. به بيان ساده تر تيغه بايد محكم، مقاوم و دقت آسياب بالايي داشته باشد. تيغه هاي استيل و فولادي مقاوم هستند اما دقت تيغه كاملاً به شكل و نحوه حركت آن وابسته است. همانطور كه مي دانيد براي داشتن يك قهوه فوق العاده در وهله اول بايد آسياب عالي داشته باشيد. اين مساله بخصوص براي دم آوري قهوه ترك حساس تر است. زيرا آسياب قهوه ترك بايد پودر يكدست و نرمي باشد كه هر آسياب صنعتي نمي تواند چنين نتيجه اي را داشته باشد. از اين رو بهتر است قبل از خريد آسياب قهوه حتماً در مورد نحوه آسياب دستگاه و تيغه هاي آن تحقيق كنيد.
  • قدرت موتور هم براي آسياب هاي صنعتي قهوه بسيار مهم است قطعاً هر چقدر قدرت موتور بيشتر باشد عمر و دوام دستگاه بيشتر خواهد بود زيرا فشار كمتري به دستگاه وارد مي شود علاوه بر اين دستگاه آسياب قهوه سرعت بيشتري پيدا ميكند و شما در مدت زمان كمتري مي توانيد خروجي داشته باشيد.
  • ظرفيت مخزن يا هاپر هم مهم است اگر شما حجم زيادي از قهوه را بخواهيد آسياب كنيد بايد محفظه مناسبي داشته باشيد كه اصولاً براي آسياب هاي صنعتي اين حجم بين 3 تا 5 كيلو گرم در نظر گرفته مي شود.
  • در بين انواع آسياب قهوه در بازار بايد به دنبال آسيابي باشيد كه بتواند تنوع درجات بيشتري به شما ارائه كند. هر چقدر درجات آسياب قهوه بيشتر باشد به معناي توانايي آسياب هاي متنوع با درجه نرمي و زيري بيشتر قهوه است. از اين رو به راحتي مي توانيد براي هر دستگاه ساز قهوه نمونه آسياب دلخواه خود را داشته باشيد.
  • بدنه آسياب از جنس مرغوب هم يك الويت مهم است. زيرا به مرور زمان اثرات لك و كثيفي بر روي دستگاه آسياب نمايان مي شود و اگر بدنه از جنس مرغوب نباشد امكان از بين بردن اين اثرات وجود ندارد. از اين رو بعد از مدتي دستگاه شما چهره زشت و نامطلوبي خواهد داشت. بهتر است جنس بدنه فلزي با پوشش استاتيك باشد.
  • قابليت جدا شدن هاپر از دستگاه آسياب قهوه هم اهميت زيادي دارد. زيرا به منظور شستشو و نظافت بايد مخزن يا هاپر از دستگاه جدا شود و شما بتوانيد به راحتي آن را بشويد.
  • عدم باقي ماندن قهوه در محفظه يكي از مواردي است كه كمتر مورد توجه قرار مي گيرد. همانطور كه مي دانيد براي داشتن يك قهوه با كيفيت حتماً بايد اثرات و ذرات آسياب قهوه قبلي حذف شده باشند زيرا مي توانند روي طعم و مزه آسياب قهوه جديد تاثير بگذارند. برخي از دستگاه ها قابليت عدم پرتي قهوه را ندارند در اين نمونه دستگاه ها حدوداً 200 تا 300 گرم قهوه پرت مي شود. با توجه به اينكه دانه هاي قهوه گران و وارداتي هستند اين مساله حائز اهميت است از اين رو بايد در بازار به دنبال آسياب قهوه اي باشيد كه چنين ويژگي را داشته باشد تا بتواند از نظر اقتصادي براي شما مقرون به صرفه باشد. شايد در نگاه اول، اهميت اين موضوع زياد جلوه نكند اما در بلند مدت اين مساله مي تواند در هزينه هاي شما تاثيرگذار بگذارد.
  • زيبايي و طراحي يك آسياب هم مهم است. اين مساله بخصوص در كافي شاپ ها و رستوران ها، قهوه فروشي ها كه دستگاه، جزيي از ويترين و دكور مي باشد اهميت زيادي دارد.
  • ضمانت و خدمات پس از فروش هم يكي ديگر از فاكتور هاي مهم يك دستگاه آسياب قهوه صنعتي مي باشند. زيرا بسياري از دستگاه ها با كاركرد نياز به تعمير و نگهداري پيدا مي كنند و بايد قطعاتي از آنها عوض شود؛ اگر اين قطعات در بازار موجود نباشد و يا در صورت وجود با قيمت نجومي ارائه شود مقرون به صرفه نخواهد بود. بسياري از خريداران غافل از اين مساله به دنبال خريد آسياب هستند اين در حالي است كه شما بايد در همان ابتداي كار اين مساله را مورد توجه قرار دهيد تا در آينده دچار مشكل نشويد. اغلب دستگاه هاي آسياب خارجي فاقد نمايندگي معتبر هستند از اين رو پيدا كردن قطعات اين دستگاه ها در بازار با مشكل روبرو است.

 

آسياب قهوه صنعتي ايراني يا خارجي

مهم نيست آسياب قهوه خارجي بخريد يا ايراني! مهم اين است كه آسياب مورد نظر شما تمام ويژگي هاي ذكر شده را داشته باشد تا بتواند بهترين آسياب قهوه صنعتي باشد. همين جا بايد بگوييم برخي از برندهاي آسياب قهوه ايراني رشد چشمگيري داشته اند و توانسته اند صنعت قهوه را زير و رو كنند. يكي از برندهاي معتبر آسياب قهوه ايراني كه توانسته همه فاكتورهاي بهترين آسياب قهوه را داشته باشد آسياب قهوه يوكار است.  آسياب قهوه يوكار توانسته صاحب رتبه در نمايشگاه هاي قهوه و نوشيدني باشد و بهترين عملكرد را در بين آسياب هاي قهوه ايراني و خارجي داشته باشد. عملكرد اين آسياب مشابه برندهاي معروف آسياب قهوه خارجي است اما قيمت انواع آسياب قهوه صنعتي خارجي بسيار بيشتر از آسياب قهوه يوكار مي باشد. همچنين ضمانت و خدمات پس از فروش برند يوكار باعث شده بسياري از هموطنان عزيز اين آسياب قهوه را خريداري و معرفي كنند. قابل توجه است قيمت آسياب قهوه نيمه صنعتي يوكار نيز نسبت به برندهاي خارجي مناسب و عملكرد آن فوق العاده است.براي اطلاع از مشخصات فني اين برند يا قيمت روز آسياب هاي قهوه يوكار مي توانيد اينجا كليك كنيد.

منبع: https://www.khoondanionline.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-2/13143-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%A8-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1?pr=1